Saknade trafikmärken

Sök bland frågor

Saknade trafikmärken

Hejsan, programmet i sin helhet är jättebra, dock saknas de flesta (inte alla) trafikmärkena som texten hänvisar till i TEORI delen. Löser sig med att öppna en sida på Internet men är rätt irriterande. Senaste uppdatering gjordes för en vecka sedan. Version angiven på CD-ROM = 11 Tacksam för åtgärd med vänliga hälsningar Calle

Svar
När version 2011 av KTP Trafikskola utvecklades fanns inte alla vägmärken som finns idag. Den sista uppdateringen som utkom till denna programversion blev tillgänglig i december år 2011. Sedan dess har flera lagar och trafikregler ändrats vilket medför att programmet från 2011 inte innehåller aktuell information.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.