De går inte att aktevera cd skivan

Sök bland frågor

De går inte att aktevera cd skivan

Hej de går inte att aktevera cd skivan

Svar
Om felmeddelandet A896 visas vid aktiveringen har aktiveringsprogrammet inte kunnat få kontakt med aktiveringsservern efter 30 sekunder (normalt brukar aktiveringen ta mellan 1-5 sekunder att genomföra beroende på internetuppkoppling). Ibland kan det dock hända att aktiveringsservern inte hinner svara i tid till programmet vilket medför att programmet inte aktiveras. Vi har kontrollerat Er aktiveringskod för KTP Trafikskola och det bör inte vara några problem med att aktivera programmet. Vi har senast idag testat aktiveringstjänsten och denna är online och ska kunna behandla inkommande aktiveringar. Vi ber Er därför prova aktivera programmet igen och kontrollera samtidigt att en internetanslutning finns när programmet aktiveras. Problemet att programmet inte aktiveras kan även uppstå om programmet är blockerat av en brandvägg vänligen kontrollera att programmet inte är blockerat (om ni använder flera brandväggar måste ni kontrollera varje brandvägg). Om ni ej provat att installera om programmet rekommenderar vi att ni även provar detta. Ominstallation sker genom att först avinstallera programmet (detta kan genomföras från Kontrollpanelen i Windows sedan Lägg till / Ta bort program, markera KTP Trafikskola / KTP Trafikskola välj därefter avinstallera). Efter genomförd avinstallering kan programmet installeras igen.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag kan inte aktivera programmetHur kan ni hjälp..

Programmet påstår att jag skriver fel aktiveringsk..

Efter installation kan jag inte slutföra på starta..

Jag vill ge min dotter körkortsteori i julkla..

Vi har cd skiva utgåva 11 av programmet men d..

Det finns fel i svarenJag kan skicka en skä..

Kan inte loggin

Där.jag har köpt detta programet av er men d..

Jag har körkortsteori programmet på CD skiva...

Jag skulle behöva lite hjälp därför att jag

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.