På sidan med inställningar säger rutan Användare

Sök bland frågor

På sidan med inställningar säger rutan Användare

På sidan med inställningar säger rutan Användare - ej tillgänglig. I och med det får jag inte statistiken att fungera. Vad gör jag för att årgärda detta?

Svar
Den vanligaste orsaken till att information inte sparas beror på att programmet inte körs från ett användarkonto med administratörsrättigheter i Windows vilket medför att data såsom provresultat och information om aktiveringen inte kan sparas och registreras korrekt då skrivrättigheter saknas. Full funktionalitet fås om KTP Trafikskola installeras och startas från ett användarkonto med administratörsrättigheter i Windows (ett administratörskonto eller ett standardkonto). Information om användarkonton kan ses under Användarkonton i kontrollpanelen i Windows. Ni kan även prova att installera om programmet till en annan katalog för att kontrollera om felet avhjälps. Ominstallation sker genom att först avinstallera programmet (detta kan genomföras från Kontrollpanelen i Windows sedan ’Programinställningar’, markera KTP Trafikskola välj därefter avinstallera). Efter genomförd avinstallering kan programmet installeras igen. Ni kan då även prova att installera KTP Trafikskola till en annan katalog än den som anges vid installationen. Standardkatalogen i installationsprogrammet är: "C:ProgramKörkortsteori" ni kan då exempelvis prova installera programmet till ”C:Korkortsteori”).

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag köpte till ljud stöd den 18 4 men har in..

Hur jag kan betala jag har Nordea kort

Jag har betalt frågor men inte fåt

Jag fick inte min aktiveringskod på min e-post..

Har en inloggning och har övat tre gångerDetta s..

Jag hade skickat till er dom papperna som häl..

Vi har betalat in för körkorttillstånd men ha..

Vi har skickat in ansökan om körkortstillstånd för..

Skall jag ha något handledarbevis liggandes i..

Jag köpte en cd av er för ett tag sedan. Nu h..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.