Jag köpte en cd av er för ett tag sedan. Nu h..

Sök bland frågor

Jag köpte en cd av er för ett tag sedan. Nu h..

Hej! Jag köpte en cd av er för ett tag sedan. Nu har jag en ny dator som jag skulle vilja installera programmet på. Men det går inte, står att det inte går att komma åt nätverksplatsen. Tacksam för hjälp! Med vänliga hälsningar Rita

Svar
Detta fel tyder på att ni försöker installera programmet på en plats eller enhet som inte längre finns tillgänglig i nätverket. Ni kan prova installera programmet till en annan mapp på datorn än den som anges i installationsprogrammet (standard sökvägen i installationsprogrammet är ”C:Program filesKörkortsteori”). Vid frågan om installationsplats kan ni exempelvis prova skriva in ”C:Körkortsteori”.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.

Korkortsteori.se använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Korkortsteori.se.