När jag installerade programmet och klickade

Sök bland frågor

När jag installerade programmet och klickade

Hej. När jag installerade programmet och klickade på START fick jag meddelandet "Programmet kan ej ha genomförts korrekt". Jag har gjort exakt som på visningsvideon. Min andra fråga är ljudet. Ska hon verkligen låta som en robot, typ "Viilken äer högstaa tillåtnaaa hastigggghet vid bogseeriiiing med persosonbil?"

Svar
Detta fel uppstår vanligtvis när inte hela programmet kunnat hämtats korrekt eller att nedladdningen avbrutits och att hela filen därmed inte kunnat sparats. Vid val av katalog dit programmet ska laddas ned kan ni prova välja en annan katalog än någon som ni tidigare valt för att se om problemet löses.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.

Korkortsteori.se använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Korkortsteori.se.