Körkortsprogram CE

Sök bland frågor

Körkortsprogram CE

Hej! Jag vill köpa teori frågor för CE behörighet, men jag vill prata med er har ni, kan jag prata med er om den?

Svar
KTP Trafikskola finns tillgängligt online för CE-behörighet. Denna behörighet innefattar både utökade krav på kännedom om fordonet och last. Tjänsten inkluderar körkortsfrågor, teori, prov och övningar och tar upp de delar som ingår i Trafikverkets teoriprov. Priset för CE-behörigheten är 279 kr för onlineversionen, ni kan då använda tjänsten obegränsat i 6 månader.
På teoriprovet för dom högre behörigheterna (C,D,E) ingår även en hel del frågor från den grundläggande teorin därför bör man även ha tillägget grundteori till programmet om det var länge sen man gjorde provet för B-behörighet. För mer information och beställning vänligen se: handla.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.

Korkortsteori.se använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Korkortsteori.se.