Jag köpte nyligen ett konto hos er för att ku..

Sök bland frågor

Jag köpte nyligen ett konto hos er för att ku..

Hej, Jag köpte nyligen ett konto hos er för att kunna göra teoriprov online för BE-kortet. Nu har jag alldeles snart gjort klart alla slutprov, men jag tycker att det är väldigt lite frågor relaterade till BE-kortet- alltså väldigt lite frågor som rör b.la. lastsäkring,(både olika lastsäkringsmetoder, men även hur många spännband som ska användas och glidrisker) samt godkända kombinationer samt lastvikter och totalvikter. Ska det vara så? Jag får för mig att det kommer vara mycket mer om detta på riktiga teoriprovet och isåfall är jag besviken på innehållet i både teori- och provdelen. Tacksam för svar /Linn

Svar
Ert konto avser KTP Trafikskola för BE-behörighet med grundteori. I körkortsprovet hos Trafikverket för BE-behörighet ingår frågor från både grundteorin och BE-behörigheten. Programmet innehåller därför teori och frågor anpassade för behörigheten, det vill säga delar från både grundteorin (B-behörighet) samt delar som fokuserar på BE-behörigheten såsom körning med släpvagn och lastsäkring. Trafikverket uppger även att den vanligaste orsaken till att elever får underkänt på teoriprovet för C,D och E-behörigheterna är att de missar frågorna för grundteorin. Ert konto är inkluderat med grundteori. Ni finner även mer information kring lastsäkring- och lastsäkringsmetoder i teorin under Teori > Avsnitt > Fordonet.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag har köpt mig ett teoripaket BE då jag ämn..

Jag hade för några år sedantillstånd att privat öv..

Hittar ingen uppgift på er hemsida om hur länge e..

Jag köpte ett onlineprov för b-kort den 22 2-..

Jag är förvirrad när det står att det finn..

Kan inte ladda ner denna fil har stängt av alla b..

Felkod A74 fast jag anslut

Min aktiveringskod fungerar ej.Har internet uppk..

Köpte ykb prov av er för någon minut sen bö..

Min dotter är 16 och har börjat så smått övni..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.