Felkod A74 fast jag anslut

Sök bland frågor

Felkod A74 fast jag anslut

A74 felkod fast jag anslut direkt går inte

Svar
Felmeddelandet A74 visas vanligtvis om anslutningen för att ladda ned programmet inte kunnat skapas. Vilket vanligtvis beror på att brandväggen hindrar anslutningen eller att ingen internetuppkoppling finns. Om problem uppstår i nedladdningsprogrammet kan ni även hämta programmet via direktlänken. Klicka på länken och välj Spara som, dubbelklicka på filen när nedladdningen är klar för att starta installationsprogrammet. Följ sedan anvisningarna i installationsprogrammet. Om ett säkerhetsmeddelande visas om ni vill köra den nedladdade filen välj Ja. För mer information kring nedladdning och installation se: http://www.youtube.com/watch?v=s0uh7mdAKZk

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.