Teoriprov samtidigt

Sök bland frågor

Teoriprov samtidigt

Hej det är så att jag har körkorts tillstånd för behörighet A och behörighet B. kan man ta teori provet för båda samtidigt vid samma prov. Sen undrar om det räcker med att jag beställer Teori frågorna för A behörighet och B behörighet för att studera finns det några tillläggs frågor?

Svar
Hos Trafikverket kan ni endast skriva ett kunskapsprov åt gången. Men ni kan om tid finns boka dessa prov efter varandra så att ni exempelvis först skriver A-provet sen B-provet.

Om beställer teoriprogrammet för A- och B-behörighet behöver ni inga tilläggsfrågor, dessa två program innehåller teori och övningar för respektive behörighet och mer än 1000 körkortsfrågor.

1 Kommentarer

Mohammad 2019-03-01

hej jag behöver teori körkorts frågår. tack

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.