Skriver till er angående övnings cd skivan me..

Sök bland frågor

Skriver till er angående övnings cd skivan me..

Hej skriver till er angående övnings cd skivan med teorifrågor för lastbilskörkort behörighet C. Jag köpte den för några månader sedan tillsammans med ett tillägg på 500 frågor med grundteori. Min fråga till er är hur många frågor det är ungefär? Jag har gått igenom övningarna flera gånger och kommer då upp i ca 700-800 frågor. En annan fråga är hur likt original teoriprovet är dessa övnings teori cd-skivor? Och om det finns skillnader, hur skiljer sig då original lastbilsteoriprovet från övningsskivorna? Är tacksam för snabbt svar då jag inom kort ska skriva teoriprovet för lastbilskörkort behörighet C. Med vänlig hälsning, Hiba

Svar
Tillsammans med grundteorin innehåller programmet över tusen körkortsfrågor och teoriämnen. Vid uttag / sammanställning av ett nytt prov hämtas frågor slumpvis från programmets frågedatabas denna kombineras även med frågorna från grundteorin. Det finns dock ett antal kriterier för om en fråga tas med i ett prov eller inte. En fråga tas med om denna tidigare inte varit uttagen för ett prov eller om frågan tidigare har svarats med ett fel svar. Därför kan samma fråga komma med vid efterföljande prov. Trafikverket delar upp teoriproven för C-behörighet i följande huvudmoment: Fordonskännedom, Trafikregler, Trafikens förrädiska situationer, Människans begränsade förmåga och Komplettering och tillämpning av vissa bestämmelser. KTP Trafikskola innehåller frågor för alla dessa kategorier. Vissa frågor kan dock vara ställda på ett annat sätt men kunskapen om reglerna som efterfrågas är densamma. För alla högre behörigheter (C,D,E) utgör grundteorin en viktig del i Trafikverkets teoriprov därför är det viktigt att även repetera detta om det var länge sen man skrev provet för B. Vi rekommenderar även att ni hämtar den senaste uppdateringen till programmet (v. 1785). Denna kan hämtas via uppdateringsprogrammet som medföljer.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Nöjd medlem hos erFråga Har gjort 50 prov

Jag ska ta BE behörighet och har köpt teori på..

Jag vill köpa buss teori för D körkort och den..

Har köpt o laddat ner körkortsteoriprogrammet

Vill ta c- kortet Kan få det med ljudstöd M..

Har ni övningsfrågor på serbiska eller serbok..

Undrar om det finns program på serbiska

Har ni körkortsfrågorna på thailänska

Tänkte bara fråga om ni har möjlighet att välja s..

Skulle behöva en cd mp3 skiva för att kunna lyssna..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.