Kan jag göra använda tex slutprov och alla andra

Sök bland frågor

Kan jag göra använda tex slutprov och alla andra

Kan jag göra använda tex slutprov och alla andra kategorier hur många gånger jag vill eller bara 3 gånger? Vad måste jag göra sen i så fall? tycker eran beskrivning var lite otydlig. //Marcus

Svar
KTP Trafikskola är ett PC-program för självstudier i körkortsteori och finns för behörigheterna AM, A, B, C, D samt E-behörigheterna. Proven i programmet, som funktionsmässigt är uppbyggda på precis samma sätt som det riktiga teoriprovet och proven kan genomföras hur många gånger som helst. Programmet kan användas hur länge som helst så det finns ingen tidsbegränsning för hur länge programmet kan användas. Vid uttag av ett prov sammanställs frågor från programmets frågedatabas och utifrån tidigare skrivna resultat. Efter ett genomfört prov sker automatisk rättning och man får direkt veta om man blivit godkänd eller inte. KTP Trafikskola innehåller frågor från alla de huvudkategorier (såsom Trafikregler, Fordonskännedom och Förrädiska situationer) som förekommer på Trafikverkets teoriprov. Det finns även möjlighet att öva på 8 olika typer av övningar där 20 frågor ingår i varje övning. Övningarna fokuserar på ett enskilt ämne och är inte tidsbaserade till skillnad från proven. Vid avslutad övning med underkänt resultat är det möjligt att ha en genomgång av frågorna för att se de frågor man besvarat fel, det är även möjligt att genomföra en s.k Efterinlärning som möjliggör ytterligare en repetition av frågorna på den aktuella övningen, man repeterar då endast de frågor man besvarat fel. När alla övningar skrivits med ett godkänt resultat kan slutproven genomföras. Till övningarna finns även ett vägmärkestest samt teori. Vid genomgång efter ett avslutat prov eller avslutad övning kan de frågor som är felbesvarade gås igenom i genomgången och dessutom finns teori till många ämnen. Tillsammans med programmet medföljer även ett uppdateringsprogram och uppdateringarna till KTP Trafikskola är kostnadsfria. För mer information om programmet se:
körkortsprogram..

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Min sambo drömmer om att klara sitt körkort..

Jag önskar få pengarna för mitt program tillb..

Jag har precis köpt ert program för nedladdin..

Heijag undrar om det är samma teori prov för bus..

Om jag går er kurs YKB lastbilRegistreras det ho..

Jag vill ha teori utbildning för BE behörighe..

Jag är intresserade av körkortsteori programm..

Tänkte fråga om alla frågor och teoriprov är d..

Innehåller paketen någon specifik kurs och frå..

Har jag förstått det hela rätt när det gäller att

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.