Jag tänkte köpa körkortsfrågor på denna sidan..

Sök bland frågor

Jag tänkte köpa körkortsfrågor på denna sidan..

Hej jag tänkte köpa körkortsfrågor på denna sidan jag undra om dom hjälper att plugga på inför det riktiga provet. för jag har svårt att klara av det kunskaprovet hos trafikverket. mvh Martin

Svar
KTP Trafikskola innehåller frågor från alla de huvudkategorier (såsom Trafikregler, Fordonskännedom och Förrädiska situationer) som förekommer på Trafikverkets teoriprov programmet täcker alltså in den kunskap som behövs för kunskapsprovet. Proven i programmet, som funktionsmässigt är uppbyggda på precis samma sätt som det riktiga teoriprovet kan genomföras hur många gånger som helst. Programmet kan även användas hur länge som helst då ingen tidsbegränsning finns. Vid uttag av prov sammanställs frågor från programmets frågedatabas och utifrån tidigare skrivna resultat. Efter ett genomfört prov sker automatisk rättning och man får direkt veta om man blivit godkänd eller inte. Därefter kan man se de frågor man besvarat fel samt det rätta svaret. Det finns även möjlighet att öva på 8 olika typer av övningar där 20 frågor ingår i varje övning. Övningarna fokuserar på ett enskilt ämne och är inte tidsbaserade till skillnad från proven. Vid avslutad övning med underkänt resultat är det möjligt att ha en genomgång av frågorna för att se de frågor man besvarat fel, det är även möjligt att genomföra en s.k Efterinlärning som möjliggör ytterligare en repetition av frågorna på den aktuella övningen, man repeterar då endast de frågor man besvarat fel. När alla övningar skrivits med ett godkänt resultat kan slutproven genomföras, till programmet medföljer 3 st slutprov. Till övningarna finns även ett vägmärkestest samt teori. Tillsammans med programmet medföljer även ett uppdateringsprogram och uppdateringarna till KTP Trafikskola är kostnadsfria. För mer information om programmet se:
körkortsprogram..

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag håller på att ta CE-kort men teorin ha..

Om jag köper teori frågor hus er är det de fr..

Det är så att jag ska göra Kunskapsprovet på

Jag har blivit godkänd på alla era övningar o..

Jag skulle köpa Körkortsteori Behörighet CE,..

Behövs även böcker

Jag funderar på att ta körkort på egen hand

Jag undrar om körkortsprogrammet kan uppdater..

Jag undrar om man kan använda en surfplatta eller

Har ni några rapporter om hur det nedladdand..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.