Jag har problem att installera den senaste uppdate..

Sök bland frågor

Jag har problem att installera den senaste uppdate..

Jag har problem att installera den senaste uppdateringen för nedladdningsversionen av Körkortsteorin. Den aktuella versionen på min dator är 1799, och jag försöker uppdatera till 1801. När jag försöker hämta den versionen så får jag ett felmeddelande från Windows som säger att programmet slutat fungera, och sedan stängs programmet ned. Innehåller denna uppdatering någonting viktig/förändring av svar på teorifrågor eller liknande? Eller är det bara själva programvaran som uppdaterats? Jag ska skriva kunskapsprovet nu på onsdag, därför känns det viktigt att få veta om det skett några förändringar. Mvh, Niklas

Svar
Vi har kontrollerat detta, vänligen prova hämta uppdateringen igen via uppdateringsprogrammet. Uppdateringen innehåller nya körkortsfrågor.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.