Jag har nyligen köpt en licens för körkortsteo..

Sök bland frågor

Jag har nyligen köpt en licens för körkortsteo..

Hej jag har nyligen köpt en licens för körkortsteori. Jag försöker ladda hem det till min laptop men får bara meddelandet: det går inte att identifiera programmet korrekt(0xc0000135) efter jag har tyckt på kanappen kör. vad gör jag för fel och varför fungerar det inte?

Svar
Problem vid installationen av programmet kan bero på flera olika orsaker. De vanligaste orsakerna till att fel uppstår: - Kontrollera att programmet inte installerats på en nätverksenhet som är frånkopplad. - Om felmeddelandet ”Det gick inte att initiera programmet 0xc0000135” visas, kan en systemfilsuppdatering (Framework Version 3.5) hämtas från Microsoft: http://download.microsoft.com/download/7/0/3/703455ee-a747-4cc8-bd3e-98a 615c3aedb/dotNetFx35setup.exe Kontrollera även att ni är inloggad på ett administratörskonto på datorn innan ni påbörjar nedladdningen och installationen annars kan problem uppstå om skrivrättigheter saknas. Dessa inställningar kan ses under kontrollpanelen och sedan ’Användarkonton’ / ’User accounts’. Om problem uppstår i nedladdningsprogrammet kan programmet även hämtas igen via direktlänken. Klicka på länken och välj Spara som, dubbelklicka på filen när nedladdningen är klar för att starta installationsprogrammet. Följ sedan anvisningarna i installationsprogrammet. Om ni får upp en säkerhetsvarning om ni vill köra den nedladdade filen klicka "Ja" annars avbryts installationen. Installationsguide kan ses på: http://www.youtube.com/watch?v=s0uh7mdAKZk

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag köpte ikväll ert program för nedladdning

När jag försöker ladda ner programmet kommer felme..

Jag har köp programmet med behörighet A men j..

Jag har köpt programmet D - BussJag kan int..

Kommer igenom alla faserna av nedladdning d..

Fel kod A74

Fick en skiva från er Installationen startar inte..

Försöker installera cd skivan men den funkar i..

Har betalat och laddat nerså här står det när ja..

Jag har köpt ett paket nu via mitt visa kort

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.