Försvunnet program

Sök bland frågor

Försvunnet program

Hej, mitt namn är Shajwan och jag köpte ett program av er för 299 kronor den 31:a Juli och programmet fungerade korrekt och gick att ladda ner hur lätt som helst. Men idag när jag skulle gå in på det så hade det försvunnit helt. Jag testade att installera om det men det gick inte. Jag har teoriprov om en vecka och behöver programmet så snabbt som möjligt. Jag litade på det här programmet och räknade med att det skulle få mig att klara av teoriprovet så jag måste ha det innan det också. Sen om ni skickar en CD till mig i stället eller om jag kan få pengarna tillbaka, det spelar ingen roll. Jag har betalat 299 kronor och vill ha det jag har betalat för! Tack.

Svar
Ni kan använda samma nedladdningsuppgifter som skickades ut i samband med beställningen för att ladda ned och aktivera programmet igen. Kontrollera innan ni installerar om programmet att den tidigare installationen är avinstallerad, detta kan kontrolleras under ’Programinställningar’ / ’Lägg till ta bort program’ i kontrollpanelen i Windows. Om ni får upp en säkerhetsvarning om ni vill köra den nedladdade filen klicka "Ja" annars avbryts installationen. Kontrollera även att ni är inloggad på ett administratörskonto på datorn innan ni påbörjar nedladdningen och installationen annars kan problem uppstå om skrivrättigheter saknas. Efter installationen kan programmet startas från ikonen ’Körkortsteori’ på skrivbordet. Installationsguide kan ses på: http://www.youtube.com/watch?v=s0uh7mdAKZk

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Jag vill köpa teori men hur kommer jag att hit..

Jag köpte nyligen paketet B KÖRKORT ONLINE...

Jag köpte För BE från er men var inte sä..

Köpte D med grundterori ifall jag även sku..

Har ansökt o betalt för körkortstillstånd för min

Ville fråga er om jag laddar ner programmet

Jag har en fråga jag måste formatera min dat..

Jag försökte hitta mer information om att kör..

Vi kommer att ha en verksamhet inom kommunen..

Det gick att stänga av rättningen på övningsproven..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.