Finns möjlighet att byta Körkortsteoriprogramm..

Sök bland frågor

Finns möjlighet att byta Körkortsteoriprogramm..

Hej finns möjlighet att byta Körkortsteoriprogrammet. till ubuntu eller android operativsystemet. Jag köpte programmet version 2012. men den fungerar inte på ubuntu eller android. Finns möjlighet att lösa min problem

Svar
Tyvärr fungerar inte KTP Trafikskola version 2012 på Ubuntu eller Android. För att använda körkortsprogrammet på Android kan ni använda programmet online, det fungerar då via datorn, surfplattan och mobiltelefonen. OBS! Äldre program kan innehålla felaktig information på grund av att det under de senaste åren skett en hel del lag- och regeländringar. För att se den senaste versionen av KTP Trafikskola vänligen gåinformation under Körkortsprogram.

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.