Egentligen skulle jag vilja fråga om busstest..

Sök bland frågor

Egentligen skulle jag vilja fråga om busstest..

Hej! Egentligen skulle jag vilja fråga om busstestet om du har det, och om du har frågor hur fungerar det. Är frågan samma som trafikcentret där människor går för test eller frågorna är skillnad. Hoppas jag får svar så snart som möjligt tack.

Svar
För buss behörigheten rekommenderar vi KTP Trafikskola för D-behörighet med grundteori. Då denna behörighet innefattar både utökade krav på kännedom om fordonet och last. Ni kan öva med KTP Trafikskola som kan användas online eller laddas ned. Programmet inkluderar körkortsfrågor av samma typ som på det riktiga teoriprovet samt teori, prov och övningar, priset för D-behörigheten är 279 kr. På teoriprovet för dom högre behörigheterna (C,D,E) ingår även en hel del frågor från den grundläggande teorin därför bör man även ha tillägget grundteori till programmet om det var länge sen man gjorde provet för B-behörighet. För mer information och beställning vänligen se:
körkortsprogram

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.