Är här för att få något bra svar som är gansk..

Sök bland frågor

Är här för att få något bra svar som är gansk..

Hej, är här för att få något bra svar som är ganska förlitbar då jag ska ha prov snart, så ville jag fråga er några sak(er). Jag har gjort eran gratis prov som är 20 frågor, där fick jag på första försök 18/20. Därefter ladda jag ned eran gratis android app och gjort alla de frågor (inkl vägmärke), oftast fick jag 10/10, annars fick jag en med 9/10, tror det var bara en som jag fick 9/10. Vägmärke 16/20. På elevcentralen har jag problem med vägmärke med, samt på iKörkort appen, hur som helst, vad tror ni annars? det känns som att eran frågor är väldigt enkla och känns inte trygg att förlita de frågor, då man kan ändå vet de även utan varken plugg. Eller är det verkligen såna enkla frågor också på riktiga kunskapsfrågor för B-Körkort? Vill verkligen ha tips från er, ska plugga lite extra på vägmärke, har prov om en vecka, genast svar skulle ha vart väldigt snällt. Glömt nästan, får på flesta gratis test sidorna OFTAST godkänt, typ, 3-4 sidor säger godkänt medan en säger underkänt. Pluggar däremot iKörkort, Ta Körkort och Utbildningsappar (på android enhet), klart med Elevcentralen fullt och sluttest fick 66/70, dagen efter det gjorde jag igen och fick 65/70. Råd från er kan vara väldigt bra, då jag har pluggat oftast på frågorna, läst boken rå (men ej tog all små detaljerna, andra gången läst/läser sällan skum, bläddrar sidor de jag kan).

Svar
Gratis versionerna av körkortsteorin som finns tillgänglig på nätet erbjuder endast delar av körkortsteorin. Om ni vill plugga med fler frågor och samtidigt läsa teori rekommenderar vi en betalversion som är betydligt mer omfattande. KTP Trafikskola från Korkortsteori.se kostar 279:- och kan användas obegränsat. Programmet innehåller över 1000 körkortsfrågor och 300 teoriavsnitt. För mer information vänligen se:
handla

Skriv en kommentar

Jag är inte en robot.

CAPTCHA

Fler frågor och svar

Har nyligen köpt körkortsteori genom nedladdn..

Köpte nyss laddar ner b-behörighetSen står

I en fråga jag fick på era körortsprov online visa..

Jag kan inte komma till min sida

Det är så att jag har klarat övningarna nu..

I purchased the online practice exercises and test..

HiMy trafficschool is selling an accsess to onli..

Jag ska ha engelsk version

Can i buy theory test in english

Hi I want to order Driving theory but which year h..

Skicka fråga

Har du en fundering kring körkorts- eller trafikregler som du vill ha svar på. Skicka en fråga till Korkortsteori.se.
Vi återkommer så snart vi kan, svaret får du direkt till din e-post.

Frågan kan även komma med på forumet där andra användare kan bidra med ett svar.

Om du är kund och har en fråga kring KTP Trafikskola eller vid support, vänligen kontakta Korkortsteori.se här.

Namn

E-post

Rubrik

Fråga

Jag är inte en robot.

Frågor och svar

Frågorna och svaren kring körkort och trafikregler är breda ämnen. Där många olika typer av frågor kan förekomma därför finns frågorna uppdelade i flera olika kategorier.
Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka in din fråga till oss via formuläret på denna sida. Du kan även prova använda sökfunktionen, det räcker om du skriver någon del av ordet du söker för att få ett resultat.